950.00 ден

Talking Tom и Аngela се омилените ликови на многу дечиња, но сега може да ја имате оваа играчка во вашите раце без да ја трошите батеријата од телефонот. Нашата  Ангела  преде кога ја галите, се смее кога ја скокоткате и повторува по вас кога зборувате.

Подредено:1
Items available:2
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха