Детски LCD таблет 10″

590.00 ден

Модерна технологија за најмалите

Детски LCD таблет 10″ опремен со професионално пенкало за пишување и лесен за ракување.

LCD индуктивната површина го прави цртањето и пишувањето уникатно без никакво одложување при користењето на пенкалото. Цртежот се брише со само еден допир на копчето.

Подредено:0
Items available:10
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха