270.00 ден

Глувче со жица S-Box M-958 Црно

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

MOUSE SBOX M-958 Black

Specifications:
Mouse type: 3D
Resolution: 1000 DPI
Interface: USB 2.0
Hand orientation: Left & Right
Sensor Type: Optical
Material: ABS plastic
Cable lenght: 150cm
Color: Black
Mouse size: 114 x 63,8 x 41 mm
Weight: 61,2g