2,965.00 ден

  • Ранец со повеќе прегради со патент и внатрешни џебови, со прегради за лаптоп и таблет, ергономски прерамки за грбот и рамената.
  • Со ремен за количка и вградена USB конекција за бежичен полнач за батерија.
  • 400D полиестер.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

  • Ранец со повеќе прегради со патент и внатрешни џебови, со прегради за лаптоп и таблет, ергономски прерамки за грбот и рамената.
  • Со ремен за количка и вградена USB конекција за бежичен полнач за батерија.
  • 400D полиестер.