2,790.00 ден

  • Ранец за лаптоп со повеќе прегради со патент.
  • Има додатни перничиња за поголема удобност.
  • Со anti-theft преграда.
  • Има излез за USB на една од страните, преку кој ќе може да се поврзете со батерија за телефон или други уреди, која е внатре.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

  • Ранец за лаптоп со повеќе прегради со патент.
  • Има додатни перничиња за поголема удобност.
  • Со anti-theft преграда.
  • Има излез за USB на една од страните, преку кој ќе може да се поврзете со батерија за телефон или други уреди, која е внатре.