3,650.00 ден

 • Ранецот ARMAN од марката PIERRE DELONE е изработен од полу-цврста структура со висок квалитет и безбедносен систем за затворање TSA со комбинација од 3 цифри.
 • Во задниот дел вклучува функционален џеб против кражба но и покрај тоа обезбедува голема удобност во лумбалната област.
 • Од едната страна има USB излез.
 • Горната рачка изработена од лесен и отпорен. алуминиум.
 • Предниот дел е изработен во темно сива заоблена текстура.
 • Идеален за складирање на вредни работи како лап топ, таблет, мобилен телефон.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

 • Ранецот ARMAN од марката PIERRE DELONE е изработен од полу-цврста структура со висок квалитет и безбедносен систем за затворање TSA со комбинација од 3 цифри.
 • Во задниот дел вклучува функционален џеб против кражба но и покрај тоа обезбедува голема удобност во лумбалната област.
 • Од едната страна има USB излез.
 • Горната рачка изработена од лесен и отпорен. алуминиум.
 • Предниот дел е изработен во темно сива заоблена текстура.
 • Идеален за складирање на вредни работи како лап топ, таблет, мобилен телефон.