840.00 ден

Малите мајстори работат со комплетот за поправка  Спајдермен!

Овој комплет за поправка составен од 12 парчиња има се што барате! Децата ќе можат да препознаваат алатки со реални детали како што се пили, чекани и шрафцигери и ќе можат да играат игри во својата најдобра имагинација.

Благодарение на нејзината торба, можете лесно да ја носите оваа забавна игра со себе насекаде и да ги складирате парчињата без да се изгубите.

Сетот им помага да ги развијат своите рачни вештини, способности за играње улоги, концентрација, социјализација преку играње игри со своите пријатели и имагинација.

Вклучено во комплетот; 12 парчиња, вклучувајќи алатки како што се клуч, клешта, чекан, пила и шрафцигер.

Големина на торба; 32,5 x 16 x 14 cm.

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха