Локација


Продавница: ул. Методија Шаторов – Шарло, локал 1 – Порта Аеродром, 1000 Скопје
Office: Бул.ИЛИНДЕН бр.97-1/4,1000 Скопје

Продавница:
Тел: +389 2 511 65 69
Тел:  +389 75 319 766

Kанцеларии:
Тел:  +0890 77777
Тел:  +389 2 6 141 480

Е-маил: sales@novaoffice.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Побарајте бесплатен повик и дознајте како можеме да Ви помогнеме.


ИСПРАТИ ПОРАКА