Бела магнетна табла за на ѕид 240x120cm

8,890.00 ден

Бела магнетна табла за на ѕид, со алуминиумска рамка 240×120см

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.