520.00 ден

Дрвена сложувалка Shape and Ferrule со геометриски форми

Дрвената логичка игра сигурно ќе го воодушеви вашето малечко и ќе го запознае со концепти како геометриски форми и боја!

Карактеристики на моделот:

– 18 светли геометриски форми со различни големини;

– ќе помогне да се развие сетилно-визуелна координација, имагинација и креативност;

– изработен од висококвалитетно еколошко дрво, добро изшкуркан и обоен во живи бои.

Оваа прекрасна дрвена игра ќе ви помогне да ги направите првите чекори во учењето форми и бои!

Оваа игра се состои од неколку геометриски форми со различни бои и квадратна основа.

Овој дел од играта го учи детето за големина, големо, мало и сортирање.

Побарајте од детето да ги распореди формите од големи до мали.

Доколку барате ментална игра која ја зајакнува логиката, сортирањето, учењето бои, геометриските форми и големината, ви ја препорачуваме оваа игра.

Играта содржи

– дрвена основа;

– 18 геометриски форми

Препорачана возраст: +3 години

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха