Harry Potter – Avoid You Know Who

490.00 ден

Тој што нема да биде именуван – сите знаеме кои сме и повеќето од нас знаат дека и тој е најдобро да се избегнува. Па, тоа е целта на оваа игра со карти на тема Хари Потер.

Целта е да бидете сигурни дека вие не сте маглот кој останал да седи таму со картичката You-Know-Who – знаете, момчето со сив тен, пукнатини за ноздрите и отсуството на уши – тој. ВОЛДЕМОРТ!

Складирани во сладок дизајн на Deatheater калај, 48-те картички во целосна боја имаат каваи чиби верзии на актерската екипа на Хари Потер.

Играчите собираат парови на соодветни карти, кои потоа се ставаат со лицето нагоре на масата додека не се најдат сите парови. Еден играч, кој остана да седи таму со стариот смртник, е губитник.

Кутриот Волдеморт, цело време изоставен од сите покани за забава. Можеби затоа е толку лут?

Брза и лесна игра за возраст од 6 и повеќе години.

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: DI1301 Категории: ,
  • Број на играчи: 2+
  • Времетраење:  15 мин
  • Вoзраст: 6+
  • Издавач: Paladone