Куќа со модли и кинетички песок

650.00 ден

Сет за куќи од кинетичен песок 750 гр. Кинетичкиот песок ќе ја донесе величественоста на играњето со морскиот песок во вашиот дом.
без распаѓање или загадување!
Ја подобрува координацијата на очите на рацете на децата.
Ги зголемува мануелните вештини.
Дава вештини за решавање проблеми.
Песокот е во природна боја.

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: AKS03675 Категорија: