450.00 ден

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Кутија за молив со патент која ќе го собере потребниот училишен материјал и нема да зафаќа многу простор во ранецот. Димензии: 9,3 x 21,5 x 5,3 см