1,100.00 ден

NOVA PRINT Compatible toner for Samsung ML1660/ 1665/ 1666/ 1661/ 1860/ 1861/ 1865/ 1670/ 1667/ 1671/ 1675/ 1677/ 1673/ 1674/ 1678/ 1864K/ 1867/ SCX3200/ 3201/ 3217/ 3218/ 3205/ 3207/ 3210/ SU737A/ MLT-D1042S (1,5k)

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.
ШИФРА: MLTD1042S Категорија: