1,290.00 ден

 

За многумина паркирањето не е лесна работа. Тестирајте го вашето паркинг-мајсторство преку 60 паркинг-предизвици!
Оваа уникатна игра на дедукција бара од играчот да го најде вистинското место за секоја од колите, употребувајќи ги информациите од дадениот предизвик.
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

концентрација
логика
решавање на проблеми
просторен увид
планирање

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: SG37 Категории: ,

Возраст: 7+
Броj на играчи: 1
Број на предизвици: 60
Издавач: Smart Games