Smart Games – IQ Link

790.00 ден

  • Возраст: 8+
  • Броj на играчи: 1
  • Број на предизвици: 120
  • Издавач: Smart Games

Најдете ја кариката што недостасува!
36 сложувалки кои треба да ја пополнат таблата со само 24 празни места!
(некои сложувалки можат да навлезат една во друга)

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

  • концентрација
  • логика
  • решавање на проблеми
  • просторен увид
  • планирање
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: SG01/4 Категории: ,