Училишен несесер Football

312.00 ден

Несесер со две клапи со бројни еластични ленти за училишен прибор ќе ги одржуваат работите уредни внатре.  Дополнителна предност е издржливиот материјал и прекрасниот дизајн

Кутијата е опремена со:

12 маркери
10 боички
линија
гума
острилка
пенкало
молив
распоред
табела за множење
Карактеристики на производот:

Пространа еднокоморна кутија за молив со додатоци
Две клапи со еластични ленти за канцелариски материјал
Место за план за час и табела за множење
Издржлив материјал
Димензии: 13,5 x 20,5 x 4,5 cm

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха