Училишен несесер полн Starpack Hot wheels

600.00 ден

содржи:
• 2 прегради;
• еластични стегачи за моливи, хемикалии и сл.;
• Приближни димензии: 13 x 20 x 4 cm.
Во несесерот има:
• 12 фломастари
шестар 
• молив, вештачка сина боја;
• ocтpilĸa, гума;
• 10 моливи во боја, линијар.
За деца над 3 години.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха