Дневник на прочитани книги

350.00 ден

ИСБН : 978-608-247-660-5
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Арс ЛИБРИС
Број на страни: 88
Димензии : 210х210
Корица : тврда
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Овој нотес претставува твој мал личен дневник на книгите што ги читаш и веќе ги имаш прочитано.

Во него можеш да ги прибележиш најважните делови од книгата, твоите омилени ликови или сцени, убавите мисли и некои убави реченици, па дури и твоите размислувања додека ја читаше книгата.

Ваквите прибелешки ќе ти бидат корисни кога ќе сакаш да се присетиш на некои од твоите омилени книги или на твоите доживувања додека ги читаше.