500.00 ден

ИСБН : 978-608-247-894-4
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Скрипти
Број на страни: 144
Димензии : 210х210
Корица : тврда
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Создадете оригинален подарок за оној или за онаа што најмногу ви значи. Направете книга во која заедничките моменти можете да ги допишувате, да ги цртате, да ги боите или, пак, да залепите фотографии, така што ќе ја посветите на оној или на онаа што најмногу го/ја сакате.

Страниците од книгата се отворени за да ја раскажете вашата приказна, на својствен начин за вас. Сè што сакате да запаметите, оставете го во неа како трага и тоа ќе зборува низ времето за вас двајца.

„Ти и јас“ е дел од изданијата на „Скрипти“ наменети за модерни, урбани луѓе, кои сакаат добар дизајн и бараат уникатни искуства околу нив.

Производите на „Скрипти“ се направени за да траат, исто како моментите што ќе ги „врамите“ во оваа книга.