1,190.00 ден

Возраст: 7+
Броj на играчи: 1
Број на предизвици: 60
Издавач: Smart Games
Прескокнете ги пречките и опасностите и помогнете им на зајачињата да се сокријат во своите дупки!
60 предизвици и компактна кутија лесна за пренос!

Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

концентрација
логика
решавање на проблеми
просторен увид
планирање

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: SG02/10 Категории ,