Jumping Clay Colorful Dinosaur Set (4 видови)

399.00 ден

*При нарачка наведете го во забелешка бројот од кој видот кој сакате да го нарачате.

Што има во кутијата

  • 2x 10g глинени кеси (бела, кафеава)
  • 1x 18g глинени кеси (жолта)
  • 1x 5-во-1 Алатка
  • 1x пластичен скелет на диносаурус
  • Прирачник за чекор по чекор по слика 1x

Димензии

  • 220 х 60 х 220 мм
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Бренд: Jumping
  1. ДИМЕТРОДОН – Уживајте во изработката на диметродон – најголемиот гуштер кој живеел пред стотина милиони години.
  2. ТИРАНОСАУРУС T-REX- Тираносаурусот, или познат и како T-Рекс е еден од најпознатите диносауруси кои ги гледаме во филмови и реклами или ги сретнуваме во книги. Живеел пред 68 милиони години. Препознатлив е по огромната глава и големата опашка.
  3. ТРИЦЕРАПТОР
  4. Птеранодон