399.00 ден

Што има во кутијата

  • 1 рефил вреќичка од 18г во бела боја
  • 2 рефил вреќички од 10г во 2 различни бои (жолта и црвена)
  • 5 рефил вреќички од 5г во 5 разчични бои (портокалова, зелена, сина, виолетова, црна)
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • упатство за изработка на фигурите

Димензии

  • 110 х 47 х 170 (мм)
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Ова весело пакетче ќе Ви изнуди насмевка уште на првиот поглед. А, уште колку среќа ќе има кога ќе го отворите и ќе почнете да го креирате својот свет од фантазијата?!

Поврзани производи