1,490.00 ден

  • Правила на македонски јазик
  • Број на играчи: 2-4
  • Времетраење:  15-20 мин
  • Вoзраст: 8+
  • Издавач: Blue Orange games
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: MK04 Категории: ,

Вие сте крал во потрага по нови површини со цел да го проширите своето кралство. Ќе мора да истражувате разни типови на терени: плодни полиња, езера, планини, села, шуми и градини за да создадете најразвиена територија, а со тоа и поубаво кралство од другите играчи. Но, бидете внимателни затоа што и другите кралеви ги посакуваат истите тие територии…