920.00 ден

Дајте им шанса на вашите деца да ја истражат својата креативност и да ја изразат својата имагинација.  Димензии на куќа: 25,5х18,6х25 см Безбедно за деца. Возраст: 3+ Големина на кутијата: 31,5×26,5×9,5 cm

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха