1,390.00 ден

Едукативната магнетна играчка со магнетни коцки е идеална за децата да се забавуваат и да ја развиваат креативноста и имагинацијата, да препознаваат форми, бои и да го согледаат просторот. Сетот содржи 32 парчиња  Погоден за деца на возраст од 3+.

Magnetic DIY се градители на новата генерација. Парчињата имаат магнети кои ги држат заедно. На овој начин можете да креирате безброј комбинации, да изградите секакви модели, да ги расклопувате и склопувате повторно и повторно! Комплетот вклучува елементи од различни форми со кои можете да изградите самовилски замок.

Подредено:0
Items available:3
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха