90.00 ден

  • Правила на македонски
  • Времетраење:  15 мин
  • Вoзраст: 3+
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: TMK2379M Категории: ,

Секој играч одбира 4 фигури со иста боја. Целта на играта е сите свои фигури да се доведат до својата ‘куќичка’…