1,350.00 ден

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Ранецoт се состои од две комори на патент. Надвор има многу широк преден џеб со патент. Од двете страни по два џебови за ставање шише со вода. Поставениот сунѓер за грб и ремена обезбедува удобност, изработен од издржлив материјал со рефлектирачки елементи. Обложен со воодооторен материјал кој штити од влага. Димензии: 39,5 x 29 x 20 cm