3,805.00 ден

 • 900D густина на материјал
 • Систем против крадење: главната преграда е со скриен патент и заден дел со два зашиени џебови со патент за дополнителна сигурност. Порабен и обложен главен дел, со две прегради за компјутер со димензии 15.6” и таблет до 10.5”.
 • Неколку внатрешни џебови, од кои еден за смартфон со пристап за слушалки.
 • Содржи штипки за организирање на кабли во внатрешниот дел.
 • Надворешниот страничен џеб со патент има пристап до внатрешните џебови, идеално за преносни батерии, што овозможува полнење на различни уреди.
 • На задниот дел и на рамките има систем од перничиња за поддршка на грбот.
 • На рамката има и еден џеб со патент.
 • Димензии: 320 x 440 x 200 mm
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Бренд: Aveiro
 • 900D густина на материјал
 • Систем против крадење: главната преграда е со скриен патент и заден дел со два зашиени џебови со патент за дополнителна сигурност. Порабен и обложен главен дел, со две прегради за компјутер со димензии 15.6” и таблет до 10.5”.
 • Неколку внатрешни џебови, од кои еден за смартфон со пристап за слушалки. Содржи штипки за организирање на кабли во внатрешниот дел. Надворешниот страничен џеб со патент има пристап до внатрешните џебови, идеално за преносни батерии, што овозможува полнење на различни уреди. На задниот дел и на рамките има систем од перничиња за поддршка на грбот.
 • На рамката има и еден џеб со патент.
 • Димензии: 320 x 440 x 200 mm