1,350.00 ден

Комплет со 229 парчиња од кој се составува комбајн и две човечиња. Кога ќе се состави комбајнот е со должина 18цм.

Подредено:0
Items available:1
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: M38-B0779 Категории: ,