1,050.00 ден

  • Сосема забавна детска игра..
    Пингвини се движат по скалите и се спуштаат по тобоганот
    Играчката има свои звучни и светлосни ефекти…
    Димензии 27 x 14 x 17 cm
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха