750.00 ден

Целосно опремена кутија за молив со 2 клапи и еластични рачки за училишен прибор со силен патент. 
Вклучува моливи во боја, пенкало, линијар, гума, острилка за моливи, пенкало, молив, распоред и табела за множење - вкупно 29 елементи.
 Димензии: 14x21x4 cm
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха