Училишен несесер Chese – полн

600.00 ден

2 преклопни клапи, 29 артикли (училишни материјали), отпорен материјал, силен патент, издржливи држачи за алат, заземаат малку простор 
кога се преклопуваат. 
Целосно опремена моливка со 2 крила и еластични држачи за училишен прибор, прицврстена со силен патент. 
Сетот вклучува боички за моливи, маркери, линијар, гума, острилка, пенкало, молив, план за часови и табела за множење за вкупно над 20 ставки. 
Сите потребни комплети во едно, благодарение на што ќе заштедиме време и правилно ќе го опремиме детето. 
Кутијата за молив е отпорна на оштетување. Лесно може да се постави рамно. Пристапот до додатоците тогаш е многу лесен. 
По превиткување, тој е мал и лесно се вклопува во секој ранец или торба. 
Димензии : 21 x 14 x 4 cm, расклопен (Ш): 31 cm.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Поврзани производи