1,790.00 ден

Селестија е игра на вешти маневри, точна проценa и преземање ризик.
Изберете го вистинското време да го напуштите леталото и да ги откриете нејзините прекрасни богатства.

За време на своите патувања, Гуливер залудно го барал чудесниот свет наречен Cелестија. Во улога на овој познат авантурист почнете го вашето патување низ небесните градови, кои се исто толку мистериозни колку и богатствата што ги кријат. За време на овие авантури, ќе се соочите со опасни бури, пирати и грабливи птици. Дали вие ќе бидете најснаодливиот пилот во леталото? Колку ќе биде наградена вашата храбост?

Задржете се на леталото најдолго што можете и соберете ги највредните богатства од светот на Селестија.
Ризикувај за да добиеш!

 1. Капетанот ги открива опасностите со кои мора да се соочите.
 2. Продолжете со капетанот или напуштете го леталото за да ги соберете богатствата од градот.
 3. Доколку капетанот ја нема потребната опрема, леталото ќе се сруши!
Награди и признанија:
 • 2016 Tric Trac Nominee
 • 2016 Gioco dell’Anno Nominee
 • 2015 Jocul Anului în România Beginners Finalist
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: G010 Категорија:
 • Правила на македонски јазик
 • Броj на играчи: 2-6
 • Времетраење: 20-30 мин
 • Возраст: 8+
 • Издавач: BLAM!