1,690.00 ден

Возраст: 7+
Броj на играчи: 1
Број на предизвици: 80
Издавач: Smart Games

Поврзи ги со патишта и мостови сите древни храмови!
80 предизвици во пет различни нивоа на тежина!
Играњето на оваа игра ги стимулира следните когнитивни способности:

концентрација
решавање проблеми
флексибилно размислување
просторен увид
планирање

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

ШИФРА: SG05/6 Категории: ,