405.00 ден

Што има во кутијата

  • 2 ќесички од 18г со жолта и сина боја
  • 3 ќесички од 10г со бела, жолта и портокалова боја
  • 1 ќесичка од 5г со црна боја
  • дополнителен материјал
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

Димензии

  • 182 х 60 х 182 мм
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

Нема на залиха

Бренд: Jumping

Детската љубов кон автомобилите е голема. Овозможете им незаборавни моменти во кои сами ќе си го направат својот прв автомобил и со километри ќе уживаат во забавното возење.