Jumping Clay Kid’s Set/Container Type (сет со PVC садчиња)

1,049.00 ден

Што има во кутијата

  • 6 PVC садчиња од 18г во 6 различни бои (бела, жолта, црвена, зелена, сина, црна)
  • 2 рефил вреќички од 5г во 2 различни бои (портокалова и виолетова)
  • модли за обликување на глината
  • алат потребен за изработка на фигурите
  • Упатства за изработка на фигурите

Димензии

  •  280 х 47 х 275 (мм)
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

Нема на залиха

Бренд: Jumping

Пакет кој во себе содржи се што на Вашите најмали им е потребно да ја изработат својата прва фигура. Сигурни сме дека и Вас ќе Ве изненадат со некоја од нив!