349.00 ден

Што има во кутијата

  • 1 ќесичка од 18г со бела боја
  • 1 ќесиќка од 10г со бела боја
  • 2 ќесички од 5г со црвена и црна боја
  • Пинокио 5во1 алатка за изработка на фигурата
  • упатство за работа

  Димензии: 110 x 48 x 170 мм

Димензии

 • 182 х 60 х 182 мм
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

Нема на залиха

Бренд: Jumping

Животните не се играчки за деца, но ова може да биде токму тоа! Малтезерот направен од веселата глина е неодолива играчка која ќе го развесели екое дете.