Креативен сет Dreamer Unicorn

392.00 ден

Креативен сет во форма на спирална тетратка. Комплетот се состои од спирална тетратка со налепници и листови за боење, пет фломастери со мешани бои. Видете ги и другите производи на Starpack кои ја поддржуваат детската креативност. Производот е наменет за деца на возраст од 3+ години. Димензии на производот 25x28x2 cm.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха