250.00 ден

ИСБН : 5-310-328-001-326
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 36
Димензии : 21×21
Корица : тврда
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

Нема на залиха

Во светот на оригами има голем број нацрти за најразновидни фигури.

Во овој сет вклучени се некои од најпопуларните – брод, жерав, гатачка, вртелешка, цвет и кутија. Целта е да се преобликува рамен лист хартија во целосна скулптура преку техники на виткање и обликување.

На почетокот, правењето оригами може да ви изгледа тешко или комплицирано. Не брзајте, следете ги внимателно инструкциите и бидете трпеливи. Резултатот ќе ве воодушеви.