250.00 ден

ИСБН : 5-310-328-001-326
Година на издавање : 2018
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 36
Димензии : 21×21
Корица : тврда
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

Во овој комплет ќе пронајдете листови со делови за сечење и лепење, со кои вашето дете ќе може да создаде различни форми.

Со усовршување на вештината за користење ножички, се подобруваат фините моторни вештини на детето, а се зголемува и неговата креативност.

Забавувајте се и креирајте заедно!