68.00 ден

ИСБН : 978-608-247-096-2
Година на издавање : 2015
Издавачка куќа : Либи
Број на страни: 36
Димензии : Б5
Корица : мека
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

* За развој на логичките капацитети и способности кај децата* За јакнење на концетрацијата

* За поттикнување на детската љубопитност, фантазија и креативност

* Учење математика на забавен начин