Училишен несесер Dalmatiаn 1

392.00 ден

Футрола за молив во форма на торбичка со патент. 
Ќе го собере потребниот канцелариски материјал и нема да зафаќа многу простор во ранецот.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха