Училишен ранец Game Over

1,560.00 ден

Ранец со интересна графика која дефинитивно ќе им се допадне на сите, посебно на децата. Ранецот има една голема преграда со патент со организатор внатре. На надворешната страна на ранецот се поставени четири џебови за сместување на ситници. Ранецот има надворешен USB приклучок, така што можете за да го полните телефонот или друг пренослив уред. Има и излез за аудио приклучок за удобно слушање. Со ваков ранец ниту еден тинејџер нема да остане незабележан! Димензии: 45 x 29 x 15 cm

ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха