690.00 ден

училишниот комплет е задолжителен на секое биро. практичен и основен прибор кој мора да се наоѓа на секое детско биро, комплетот за кучиња го поттикнува вашето дете да го користи уште повеќе, спакуван во проѕирна кутија за молив затворена со патент конец. Содржина на комплетот: проѕирна кутија за молив, тетратка А5, тетратка, 2 x моливи, гума, острилка за моливи, линијар, 3 x штипки. видете и други производи од линијата Старпак. димензии на пакувањето25x18x2,
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха