Училишен сет JUNGLE со несесер

440.00 ден

Комплет училишна тетратка + додатоци Jungle, Starpak
Училишниот комплет е задолжително на секое биро. Содржина на комплетот: тетратка А5, 2 x моливи, гума, острилка, линијар 15 cm.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха