450.00 ден

Комплет канцелариски материјал Unicorn
Училишен сет е задолжително на секоја маса. Содржина на комплетот: проѕирна кутија за молив со патент, тетратка на спирала, 2 x молив, мини хајлајтер, гума, острилка.
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха