4,680.00 ден

 • Ранец за лаптоп-водоотпорен.
 • Со две прегради.
 • Заден џеб со патент за лаптоп со големина до 17”.
 • Преден дел со неколку внатрешни џебови.
 • Два предни џебови и два странични.
 • Има УСБ излез и УСБ/ микро УСБ кабел за поврзување со мобилни уреди.
 • Обложен задел дел со систем за поддршка на грбот.
 • Димензии: 310 x 470 x 200 mm
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха

 • Ранец за лаптоп-водоотпорен.
 • Со две прегради.
 • Заден џеб со патент за лаптоп со големина до 17”.
 • Преден дел со неколку внатрешни џебови.
 • Два предни џебови и два странични.
 • Има УСБ излез и УСБ/ микро УСБ кабел за поврзување со мобилни уреди.
 • Обложен задел дел со систем за поддршка на грбот.
 • Димензии: 310 x 470 x 200 mm