Ravensburger Puzzle Harry Potter Multipack – 3 Puzzles & Memory Card Game

990.00 ден

  • Содржина: 3 сложувалки со по 25/36/49 парчиња + игра “Меморија”, Возраст: 4+
  • Големина на сложувалките : 18 x 18 cm
  • Детето започнува со наједноставната сложувалка и постепено учи да направи сложувалки со поголем број на парчиња.
  • ВИСКОКВАЛИТЕТНИ КОМПОНЕНТИ – Сложувалките на Равенсбургер се со премиум квалитет, во содржина и материјал.
  • ПЕРФЕКТНО СОВПАЃАЊЕ – Без разлика која е голимината на парчињата секое од нив перефктно се совпаѓа
ДОБИЈ БЕСПЛАТНА ДОСТАВА! Дополни ја кошничката, ти недостасуваат само уште 1,500.00 ден.

На залиха